Nou

Pantofi barbati piele casual Carlo LaScarpa

369,90lei

Pantofi barbati, casual, confortabili, realizati din piele naturala.

Sterge
 Ghid marimi Compare
   

Pantofi barbati piele casual Carlo

Pantofii casual din piele naturală pentru bărbați sunt eleganți și versatili, combinați adesea aspectul rafinat cu un design relaxat pentru a oferi confort în purtare zilnică. Iată câteva caracteristici generale:

  1. Material: Confecționați din piele naturală, fie piele netedă, fie piele întoarsă (suede), care oferă un aspect premium și durabilitate. Pielea naturală se adaptează la forma piciorului și permite o bună respirabilitate.
  2. Design: Au un design simplu, cu linii curate. Pot avea șireturi (stil Derby sau Oxford) sau să fie slip-on, fără șireturi pentru un stil mai lejer. În mod obișnuit, nu au decorațiuni extravagante, ci un look minimalist.
  3. Talpă: Talpa este, de obicei, din cauciuc sau din piele și oferă o aderență bună și flexibilitate. În modelele mai casual, tălpile sunt mai groase, comparativ cu pantofii formali, oferind un confort suplimentar.
  4. Culori: Culorile comune includ nuanțe neutre și versatile, cum ar fi negru, maro, cognac sau bleumarin, care se potrivesc ușor cu diverse ținute.
  5. Funcționalitate: Sunt potriviți pentru activități de zi cu zi, fiind combinați adesea cu blugi, pantaloni chino sau ținute smart-casual. Pantofii casual din piele naturală îmbină confortul cu un aspect sofisticat.

Aceștia oferă o soluție ideală pentru cei care doresc să îmbine eleganța cu un stil relaxat.

Pentru informatii legate de livrare si retur intra aici iar informatii de contact gasesti aici.

Culoare

Negru

Grosime talpa

1 cm

Inaltime toc

2 cm

Marime

40, 41, 42, 43, 44

Material exterior

Piele naturala

Material interior

Piele naturala

Be the first to review “Pantofi barbati piele casual Carlo LaScarpa”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *