REGULAMENTUL CAMPANIEI “Sarbatori de 10”

Campania se desfasoara in perioada 28 aprilie – 04 mai 2021, ora 23:59. Campania se desfasoara exclusiv online, pe site-ul https://lascarpa.ro.

La aceasta Campanie pot participa atat persoanele fizice, cu varsta de 18 ani impliniti, cat si persoanele juridice. Prin participarea la aceasta Campanie, Participantii accepta integral si liber consimtit prevederile acestui regulament.

Toate comenzile plasate in perioada 28 aprilie – 04 mai 2021 sunt inscrise automat in Campanie.

Pentru fiecare comanda efectuata in perioada Campaniei, participantii vor primi pe adresa de email asociata contului de client LaScarpa de pe care a fost plasata comanda, un voucher in valoare de 10% din valoarea produsului sau produselor comandate, exclusiv costul transportului, sub forma unui cod electronic. Voucherele pot fi utilizate exclusiv pe site-ul https://lascarpa.ro si sunt valabile 30 de zile, in perioada 20 mai – 20 iunie 2021 pentru toate produsele. Voucherele nu pot fi folosite in magazinele fizice LaScarpa.

Voucherele emise in cadrul acestei Campanii nu pot depasi suma de 1000 lei, nu pot fi cumulate intre ele pentru plata unei comenzi, nici cu alte carduri cadou/vouchere/cupoane emise in cadrul altor campanii.

Voucherul se emite incepand cu data de 5 mai 2021, dupa incheierea campaniei.

Pentru a putea utiliza voucherul, foloseste codul in campul “Ai un cupon?” de pe pagina de finalizare a comenzii. Voucherul este transmisibil si poate fi folosit o singura data. In cazul in care valoarea comenzii este mai mica decat valoarea voucherului, diferenta nu se reporteaza. In cazul stornarii facturii pe baza careia s-a obtinut voucherul, acesta va fi anulat daca nu a fost folosit sau se va scadea din suma care se va returna clientului in urma stornarii, daca a fost utilizat deja de client sau de o terta persoana careia acesta i-a transmis voucherul.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica datele si durata Campaniei si va face public acest lucru. Orice actiune dintre cele enumerate anterior va fi adusa la cunostinta publicului prin publicare site-ul https://lascarpa.ro

Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord ca datele lor personale sa fie prelucrate in scopul si pe durata organizarii si desfasurarii Campaniei “Sarbatori de 10” Participantul la Campanie in calitate de persoana vizata are, conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergere, dreptul la restrictionare, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a obiecta si dreptul de a se adresa cu o plangere Autoritatii Nationale pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal(la adresa B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, București,Romania; Telefon: 0318059211 sau 0318059212; E-mail: anspdcp@dataprotection.ro).

In eventualitatea unei dispute privind validitatea unui voucher, decizia comisiei desemnate de catre Organizator este definitiva. Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului regulament.

In caz de tentativa sau frauda a sistemului, abuz sau orice acte indreptate impotriva si la adresa Organizatorului sau partenerilor acestuia, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei si tragerea la raspundere in conditiile legii a celor vinovati, inclusiv dar fara a se limita la descalificarea participantilor la Campanie. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru imposibilitatea participarii la aceasta Campanie din cauza unor erori de software sau datorita unor cauze care nu depind direct de Organizatorul, cum ar fi defectiuni tehnice ale furnizorului de servicii de internet etc. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentruorice fapt care determina imposibilitatea primirii unui card cadou, cauzata de schimbarea adresei de e-mail a clientului sau neprimirea, necitirea corespondentei de catre acesta, etc. Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea campaniei in conditiile normale conform celor prezentate, insa nu isi asuma raspunderea pentru eventualele nemultumiri, contestatii ale participantiilor, care nu vizeaza incalcari ale cadrului legislativ in vigoare.

Intrebari sau informatii suplimentare pot fi adresate in scris, prin email la adresa contact@lascarpa.ro