loader

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin curier rapid, oriunde in Romania. Majoritatea comenzilor ajung la destinatie a doua zi lucratoare de dupa data comenzii insa exista si situatii in care livrarea poate dura pana la 3 zile lucratoare. Termenul de livrare se calculeaza incepand cu data confirmarii comenzii, prin email sau telefon.

Costul transportului este 9,9 lei pentru comenzi cu valoare de pana la 199,89 lei inclusiv iar pentru comenzi cu valoare mai mare de 199,90 lei inclusiv transportul este gratuit.

Livrarea se face prin GLS.

In ziua in care se face livrarea vei primi un SMS pe numarul de telefon folosit la plasarea comenzii, ce va contine un interval de 2 ore precum si numarul de telefon al curierului.

Returul produselor

Produsele cumparate de pe LaScarpa.ro pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la livrare, indiferent de motiv, daca indeplinesc urmatoarele conditii:
– produsele nu au fost desfacute si/sau deteriorate in niciun fel;

– produsele nu au fost purtate;
– produsele sunt returnate in acelasi ambalaj si impreuna cu toate accesoriile si documentele cu care au fost livrate.

Schimbul marimii sau a modelului

Produsele comandate de pe LaScarpa.ro pot fi schimbate cu un alt model sau o alta marime, gratuit, o singura data, daca indeplinesc conditiile de retur (vezi mai sus).

In situatia in care doresti sa inlocuiesti marimea sau modelul, trebuie doar sa ne contactezi, prin email, chat, telefon sau formularul de contact de pe pagina Contact. Vom prelua solicitarea ta si vom asigura livrarea noului produs si ridicarea produsului actual.

Restituirea contravalorii produsului

Contravaloarea produsului se returneaza doar in cont bancar, in termen de 14 zile calendaristice de la data receptiei produsului in depozitul nostru, daca indeplineste conditiile de retur.

Pentru a returna un produs in schimbul banilor, completeaza Formularul de retur, apoi expediaza produsul prin orice firma de curierat rapid, mai putin Posta Romana, la adresa:

Pantofissimo SRL, Galati, str. Odobesti 1bis. Telefon 0752 722 772.

Tu vei plati costul transportului, nu solicita ramburs.

Descarca de aici formularul de retur.

Retur in magazin

Produsele pot fi schimbate sau returnate in magazinele LaScarpa din Galati, Braila, Bacau si Suceava, daca indeplinesc conditiile de retur. Restituirea banilor se face doar in cont bancar, in termen de 14 zile calendaristice de la data returului.

Pentru informatii suplimentare scrie-ne pe email, chat, formularul de contact sau suna-ne la numarul afisat pe site.