×

Inregistrare

Detalii cont

Login Datas

sau autentificare

Prenumele este obligatoriu!
Numele este obligatoriu!
Prenumele nu este valid!
Numele nu este valid!
Adresa nu este valida!
E-mailul este obligatoriu!
Acest e-mail este deja inregistrat!
Parola este obligatorie!
Introduceti o parola valida!
Cel putin 6 caractere!
Cel mult 16 caractere!
Parolele nu coincid!
Termenii si conditiile sunt obligatorii!
E-mailul sau parola sunt gresite!

Politica de confidentialitate

Cine suntem
Pantofissimo SRL este o companie responsabila inregistrata in Romania, cu sediul social in Galati, strada Morilor 114, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J17/41/2017, CUI RO36924894. Societatea comerciala Pantofissimo SRL activeaza sub denumirea LaScarpa.
Date personale pe care le prelucram
Politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal reglementeaza utilizarea si stocarea datelor dumneavoastra si este descrisa in urmatoarele randuri.
LaScarpa este un operator de date cu caracter personal.
Colectam urmatoarele tipuri de date personale:
• Nume si prenume;
• Email;
• Numar de telefon;
• Detalii de facturare si plata.
De ce sunt necesare datele cu caracter personal
Datele cu caracter personal sunt necesare pentru:
Comenzi LaScarpa
• Nume si prenume - avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
• E-mail - adresa de e-mail o folosim pentru a va confirma comanda si pentru a va informa despre stadiul comenzii dumneavoastra si/sau pentru a va oferi informatii suplimentare
• Numar de telefon - va vom contacta daca apar probleme la livrarea produselor dumneavoastra si/sau pentru a va oferi informatii suplimentare
• Adresa de livrare - avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
• Adresa de facturare - avem nevoie de aceste date pentru a va emite factura
Suport LaScarpa
• Nume si prenume - avem nevoie de aceste date pentru a va identifica
• E-mail - adresa de email o folosim pentru a comunica cu dumneavoastra pentru a va rezolva problema
• Numar de telefon - va vom contacta pentru a grabi rezolvarea unei probleme; comunicarea va fi inregistrata pentru a documenta problema dumneavoastra si rezolvarea ei
• Detalii IP & sesiune pe LaScarpa - avem nevoie de aceste date pentru a va putea oferi serviciul de comunicare Chat si pentru a va putea raspunde la intrebari afland ce pagini ati vizitat in cadrul sesiunii pe LaScarpa.ro
Functionarea site-ului LaScarpa.ro
• Adresa IP - filtrarea si detectarea atacurilor din internet
• Informatii cont LaScarpa.ro - informatiile dumneavoastra vor fi pastrate in CRM-ul intern pentru a va oferi o experienta personalizata
Cu consimtamantul dumneavoastra, prelucram si urmatoarele date cu caracter personal, pentru newsletter-ul LaScarpa.ro
• Nume si prenume - avem nevoie de aceste informatii pentru a va comunica intr-un mod mai personal;
• E-mail - avem nevoie de aceste informatii pentru a putea trimite newsletter-ul.
Comportament online • Datele dumneavoastra personale pentru istoria navigarii sunt transmise partenerilor nostri descrisi in politica de cookies. Va rugam consultati descrierea acestor parteneri in aceasta pagina Politica cookies
Cum folosim datele cu caracter personal
Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate in cadrul companiei LaScarpa situata in Romania. Gazduirea si stocarea datelor are loc la Hostvision SRL. Datele cu caracter personal pentru newsletter vor fi incarcate in Mailchimp, care va actiona ca un imputernicit pentru LaScarpa. Mailchimp opereaza livrarea newsletter-ului nostru. Politica lor de confidentialitate poate fi consultata aici.
Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:
• LibraPay - servicii de plati online
• Google Analytics - analiza trafic site
• Fan Courier si Urgent Cargus - servicii de curierat
Cat timp pastram datele cu caracter personal
Pentru newsletter vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal doar pe durata de viata a newsletter-ului sau pana cand ne veti notifica ca nu mai doriti sa primiti newsletter-ul. Dupa aceasta perioada, datele dumneavoastra personale vor fi distruse ireversibil. Pentru comenzile din LaScarpa datele dumneavoastra personale, dintre cele care sunt cuprinse in documentele financiar-contabile sau in documente care se anexeaza documentelor financiar-contabile, vor fi pastrate 10 ani conform dispozitiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finantelor Publice si nu vor fi accesate in niciun alt scop decat scopul legal pentru care sunt arhivate. Dupa 10 ani aceste date vor fi distruse.
Care sunt drepturile dumneavoastra
Prelucrarea datelor cu caracter personal se face cu consimtamantul dumneavoastra. Aveti dreptul sa va retrageti consimtamantul in orice moment. Aveti dreptul sa solicitati informarea asupra datelor cu caracter personal stocate, sa le modificati, sa le rectificati si/sau sa solicitati stergerea lor. De asemeni, aveti dreptul sa solicitati restrictionarea prelucrarii sau sa va opuneti prelucrarii si de asemenea aveti dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la contact@lascarpa.ro
Daca doriti sa inaintati o plangere legata de modul in care au fost procesate datele personale, contactati responsabilul cu protectia datelor la urmatoarea adresa de e-mail: contact@lascarpa.ro

Responsabilul cu protectia datelor va lua legatura cu dumneavoastra pentru a solutiona problema ridicata.
Mai multe informatii puteti obtine pe site-ul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), www.dataprotection.ro
Intreg Regulamentul privind Datele cu Caracter Personal poate fi consultat aici.