Pantofi dama eleganti Delisia LaScarpa

259,90lei

Pantofi dama, eleganti, realizati din piele sintetica. Inaltimea tocului este de 5 cm.

Sterge
 Ghid marimi Compare
   

Pantofi dama eleganti Delisia

Pantofii eleganți din piele sintetică cu toc gros sunt o alegere splendidă pentru a completa o ținută sofisticată și rafinată. Acești pantofi sunt confecționați din materiale de înaltă calitate, care imită aspectul și senzația pielii naturale, dar cu un impact mai mic asupra mediului.

Partea superioară a pantofilor este elegantă și simplă, cu linii curate și finețe în design. Materialul sintetic poate fi finisat în diverse culori, de la negru clasic la nuanțe mai vibrante sau neutre, potrivindu-se astfel unei game variate de outfituri.

Tocul gros oferă stabilitate și confort, făcându-i ideali pentru a fi purtați pe o perioadă mai lungă, fie că este vorba de o zi la birou sau de o seară la un eveniment special. În plus, acest design adaugă și o notă modernă și elegantă, făcându-i potriviți pentru diverse ocazii formale sau semi-formale.

În concluzie, pantofii eleganți din piele sintetică cu toc gros sunt o alegere versatilă și elegantă pentru oricine caută să îmbrace cu stil, fără să compromită confortul sau să afecteze mediul înconjurător.

Pentru informatii legate de livrare si retur intra aici iar informatii de contact gasesti aici.

Marime

35, 36, 37, 38, 39, 40

Culoare

Kaky

Inaltime toc

5 cm

Material exterior

Piele sintetica

Material interior

Piele sintetica

Be the first to review “Pantofi dama eleganti Delisia LaScarpa”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *